Nyheter

Nyheter

Pilotprojekt Smart Fjärrvärmeanalys

Workshop och presentation av nya funktioner

Workshop 7

I onsdags samlade vi återigen alla deltagare i vårt pilotprojekt Smart Fjärrvärmeanalys för workshop och presentation av mängder av nya smarta funktioner. En riktigt givande dag med många kloka insikter om hur vi kan utforma nya och befintliga tjänster i vår plattform för att skapa mesta möjliga nytta i dagens och framtidens energiföretag.

Stort tack till alla deltagare för att ni är generösa med er input och visar att det går alldeles utmärkt för ett mindre startupbolag att arbeta och utvecklas tillsammans med den etablerade energisektorn.

Pilotprojektet är nu i en slutfas, men det finns fortfarande möjlighet för fler företag att delta och utvärdera lösningarna inom ramen för detta innovationsprojekt innan tjänsterna lanseras i kommersiell form.  

Om du arbetar på ett energiföretag som är intresserad av att se hur framtidens digitala lösningar och maskininlärning kan bidra till en effektivare verksamhet, lägre produktionskostnader och minskad miljöpåverkan är ni välkomna att kontakta oss.

Tack till Borlänge Energi, Borås Energi och Miljö AB, E.ON VÄRME SVERIGE AB, Fortum Oslo Varme, Jönköping Energi, Mölndal Energi