Vi är Utilifeed

Vi vill skapa ett enkelt sätt för er att ta tillvara på den data ni sitter på.

Vi är ett mjukvarustartupbolag baserat i Göteborg, som bildades 2016. Vi fokuserar på innovation, kvalitet och gemenskap.

Vårt mål är att utveckla en digital ryggrad för de energibolag som vill vara med och bygga framtidens smarta energisystem.

Tack vare vår unika maskininlärningsmodell EnergyPredict och en toppmodern IT-infrastruktur förädlar vi energidata till värdeskapande insikter och kvalitetssäkrade beslutsunderlag.

8
anställda

Våran berättelse

Sep 2019
Utilifeed har fått ytterligare fyra nya medarbetare och är nu totalt åtta i teamet. Vi närmar oss slutet av vårt pilotprojekt och hoppas kunna ha en kommersiellt mogen produkt i början av 2020.
Just nu driver vi utöver vårt pilotprojekt och utvecklingen av plattformen, tre forskningsprojekt om framtidens fjärrvärme.
Aug 2018
Bolaget växte när Jens kom med och han blev Utilifeeds första anställda. Jens hade tidigare haft Johan som sin handledare under sitt examensarbete.  
Linnea valde att flytta till västkusten och hittade då Utilifeed.
Dec 2016
Samuel grundade bolaget 2016. Strax där efter blev Johan en del av det då de förstod att deras kunskaper kompletterade varandra på ett bra sätt.

Kontor

Göteborg

Stora badhusgatan 18-20
411 21 Göteborg

Vi anställer!

Focus on innovations, quality, and community.

macOS Developer
Berlin / Remote
C# Developer
London / Remote
Android Developer
Kyiv / Office